Restavracija & bar

V pritličju hotela se nahaja restavracija, ki se deli na »lounge« kjer ponujamo penzionske obroke, malice, kosila ter dnevno svežo dopoldansko ponudbo.

V času kosil, tako ob delavnikih kot tudi med vikendi, lahko izbirate med Mesnim ali Ribjim menijem s predjedjo ali brez.

»Salon izbranih okusov« se zraven elegantnega ambienta lahko pohvali tudi z bogato ponudbo harmonije okusov s pridihom mediteranske in krajevne kulinarike, kjer vas bodo razvajali naši kuharski mojstri ob pomoči vrhunskih natakarjev in podpori hišnega sommelierja z več kot petdesetimi različnimi vini.

Restavracija omogoča prirejanje svečanih sprejemov, priložnostnih kosil, večerij ter različnih dogodkov, kot so: poročna slavja, obletnice, poslovni zaključki... (do 300 oseb)

Ob delavnikih, že od 9.00 dalje, pa lahko izbirate jedi iz pestre ponudbe sezonskega značaja.

V prijetnem ambientu kavarne in slaščičarne v hotelu City vas s prepoznavnim okusom razvajamo z dnevno svežimi sladicami in izvrstnimi tortami iz lastne slaščičarne ter bogatim izborom kavarniških pijač.

»Mestna kavarna« nudi svojim gostom vedno le najboljše slavne City tortice, vrhunske sladice, skrbno pripravljeno kavo, cocktaile, ...

V udobnem posedanju na letnem vrtu pa lahko uživate ob okusih pregrešno dobrih sladic ter še eni posebnosti - SLADOLEDU.

Kavarna je odprta od ponedeljka do sobote od 7.00 do 22.00 ure, ob nedeljah in praznikih pa od 8.00 do 21.00 ure.


Za naročanje tort pišite na: ali pa pokličite na: 07/49 22 110 ali 040 792 993